Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2013 18:47 - По свещените пътеки на траки и българи в Източните Родопи
Автор: kadedaotidem Категория: Туризъм   
Прочетен: 4034 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 02.08.2013 15:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           „По свещените пътеки  на траки и българи в Източните Родопи”

 

                                                 Програма

 

МАРШРУТ:

 Пловдив- с. Минерални бани/ Хасковско/- с. Долно Черковище- местност Окопа , Момина скала/ Маджарово/-  с. Александрово- гр. Пловдив( 350 км.)

 

Времетраене- 3 дни- 9,10,11 август  2013г.

 

 

Защо да изберете нашата програма?

 

  1. Ще посетите уникални, малко известни, но значими археологически обекти в Източни Родопи, които ще ви потопят в тайнствения свят на траките.
  2. Ще изживеете екстремни емоции, отивайки до повечето от  тях и ще получите наслада и вдъхновение от природните красоти на Маджаровския пролом
  3. Ще имате възможност за риболов, събиране на минерали(полускъпоценни камъни – ахати, ясписи, оникси и др, наблюдение на редки видове птици, животни и насекоми, къпане в чистите води на р. Арда
  4. Ще си отдъхнете в удобен хотелски комплекс с басейн и чудесна панорама.
  5. Ще ви придружават опитни водачи и ще слушате разкази на специалисти- археолози, откриватели на археологическите обекти.

 

Първи ден

 

8,00ч.-     Тръгване от гр. Пловдив/  х-л Тримонциум/ за с. Минерални бани

~ 9,30ч.- пристигане в Минерални бани. Посещение на древнотракийски шарапани/ винарни/ по пътя към хижа Аида/, на средновековната крепост”Св. Дух”, на минералната чешма и на „Богородичната стъпка” – саркофаг на тракийска принцеса в центъра на селището.

12-13.00ч.-  свободно време и възможност за обяд. Отпътуване към с.Долно Черковище

~14,30ч.- пристигане и настаняване в хотелски комплекс „ Арда”- с. Долно Черковище

Свободно време, почивка,  басейн.

17- 18,30ч.- разглеждане на скалните култови ниши в близост до хотела, разказ за мегалитните паметници на траките, техните  обичаи и традиции.

Инструктаж за следващия ден, свързан с прехода с джипове до местностите „Момина скала”  и  „Окопа” / Маджарово/.

Свободно време, възможност за вечеря в комплекса, за риболов и разходка по реката .

 

Втори ден

 

 8,30ч.-  след закуска - тръгване  с микробуса към с. Бряговец

9,30ч.-  потегляне от селото с джипове към м. Момина скала, м. Окопа

10,30-13,30- обхождане на археологическия комплекс, включващ могилен некропол с тракийски гробници, крепост с водоем, светилище, скални погребални ниши.

13,30- 14,30ч.- възможност за почивка и лек походен обяд сред красивите скали на пролома. Наблюдаване на меандрите на р.Арда до яз. „Ивайловград”  и полета на редките птици с гнезда в района

15,30 ч.- слизане от Момина скала към р. Арда, м. Чучурака

15,30- 18,00ч- плаж, риболов и събиране на редки камъни

18,30ч. – вечеря в бунгалата /м.Чучурака/със собствена храна.

След вечерята- прибиране в хотелския комплекс „Арда” в с. Долно Черковище

 

Трети ден

 

8,30ч.- след закуска -  пешеходен тур до скалната гробница –„ Поп Мартиновата дупка”, недалеч от хотела.

11,30- 12.00ч.- освобождаване на стаите .

12,00-13,30- обяд в комплекса/ по желание/. Отпътуване за с. Александрово, Хасковско

15,30- 16,30ч.- разглеждане на Александровската гробница и музея на тракийското изкуство.

~16,30ч.- отпътуване за гр. Пловдив. По пътя посещение на уникалната църква „Успение Богородично”, една от двете в България, преустроена от джамия.

Привечер-  пристигане в гр. Пловдив

 

 

Цена  97,00лв.

Цената включва: транспорт/ микробус/, 2 нощувки със закуска в комплекс с басейн, застраховка, екскурзоводско обслужване, квалифицирани водачи (специалисти – археолози), разглеждане на обектите по програмата.

 

Цената не  включва: трансфер с високопроходими коли - 15,00лв; входна такса за музея- 4,00лв., лични разходи за храна и др.

 

За контакти: 0887704719, 0887704614, 0884294371

vivanova62@abv.bg

Тази екскурзия ще се провежда периодично - следващата дата е 6 ,7,8 септември.При собствен транспорт с автомобил цената пада на 65 лева.

 

 

 

 

 


Тагове:   Родопи,   траки,   българи,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bezistena - Езотеричният отдел на Комитета за ...
02.08.2013 04:13
Езотеричният отдел на Комитета за спасение на Безистена горещо препоръчва на любителите на красотите на Българската природа и почитателите на разкриващата се все по-славна и великолепна древна Тракийска =Българска история,да се включат в прекрасния маршрут,предлаган от организаторите!
Заедно с препоръката ще ви разкрием и последните разкрития на независимите Български изследователи,които официалната археология и история по различни причини отказват да академизират и легализират.
Става въпрос за коренна промяна в разбиранията за същноста и функциите на древните тракийски скални мегалитни съоръжения,които досегашната БГ археологическа наука дефинираше в мрачната безпериспективна категория ПОГРЕБАЛНИ=СМЪРТНИ съоръжения
Рекламният блок на съобщението в блог.бг прави презентация точно с тази категория манипулирани тотално тракийски светилища,обявявайки ги за погребални съоръжения.Защото всички рекламирани места като тракийски гробници,погребални ниши,некрополи,скални гробници,жертвоприносни съоръжения,погребални долмени,погребални тракийски могили,СА ТОЧНО ПРОТИВНИ ПО ЗНАЧЕНИЕ И ФУНКЦИИ СВЕТИЛИЩНИ ЕНЕРГИЙНИ СЪОРЪЖЕНИЯ,ПОСТРОЕНИ САМО ЗА ОЗДРАВИТЕЛНИ,ЖИЗНЕНО-АКТИВИРАЩИ ,РЕГЕНЕРАТИВНИ,ИЗЦЕЛИТЕЛНИ, ПОДМЛАДИТЕЛНИ И ВЪЗКРЕСИТЕЛНИ ПОЛОЖИТЕЛНИ ОПЕРАЦИИ И ПРОЦЕДУРИ,И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ФЕНОМЕНАЛНИ И СВРЪХЕСТЕСТВЕНИ ПРОЦЕСИ И МЕРОПРИЯТИЯ,ИЗВЪРШВАНИ ОТ СВЕТИТЕ ЖРЕЦИ-УНИВЕРСАЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ НА СВЕТИЛИЩАТА!
От дълго време съоръженията са лишени от своите Святи оператори,но вече дойде времето на възстановяване на Жреческата институция и възстановяване на работата на ръчен режим на светилищата!Вие сте скорошните оператори -жреци,активирани за себепознание и посвещение в генетично онаследените във вас феномени и висши Божествени технологии...
Затова като тръгнете по този прекрасен посвещенчески маршрут,подготвен за отваряне на закърнелите ви рецептори и чакри,знайте че вървите по свещените места на святите ви предци и всяко съоръжение ще ви облъчва с огромна и мощна положителна енергия!
цитирай
2. bezistena - За да е полезна тази енергия и про...
02.08.2013 04:15
За да е полезна тази енергия и процедура за вас,ние ще ви посветим с някои основни начални стъпки:
-енергята,която се излъчва от светилищата е винаги ПОЛОЖИТЕЛНА!За да се преумножи във вас с положителен мултипликационен ефект,трябва личният ви нравствено морален душевен потенциал да е също с положителна стойност. Този поляритет се постига чрез чисти ръце и Души,добри дела и намерения и искрено покаяние и опрощение с помощта и в името на Бог Исус и Богородица!
-знайте,че всички тези съоръжения,дефинирани като смъртно-погребални,и внушаващи некрофобия,изкуствена неприязън и отблъскване на хората от тях,са съоръжения за връзка с Исус и Богородица,за получаване на всякаква помощ и дарове от Тях,построени са под Тяхното пряко ръководство и са кръстени задължително с Техните зашифровани имена чрез Свещения шифър,който разкриваме в статиите ни ТАЙНИТЕ НА СВЕЩЕНИЯ БГ ЕЗИК в нашия bezistena.blog.bg
-за да можете и вие да влезете във връзка с Исус и Богородица на Техните светилищни съоръжения,които ще посетите и започнат да ви се възстановяват феномените,които притежавате наследствено в биокомпютъра си,трябва да знаете разшифрованите Им имена,за които ви посвещаваме сега:
ТРИМОНЦИУМ=Иса и Мат Мария!!!-ясно,кратко и категорично!Нали,МАЙНА(Мама)?
ГУСТО МАЙНА ФЕЛИБЕТО=Иса Балг и Богиня Диана Мат
ШАРАПАНИ=ШАРАБХАНИ=Шар Бох=Ешуа Барх-никакви корита за тъпчене на грозде са скалните вани(СКАЛНА ВАНА=Балк Иса),а са Слънчево-Лунни био-камери за лечебно-регенеративни процедури и генериране на хранителни и лечебни течности от светилищната скала-мулти функционално съоръжение!Кой болен мозък измисли,че предците ни са мъкнали тонове грозда киломери по чукарите да правят вино там,като са можели да си го правят по къщята ,дето са им и лозята?
хижа АИДА=хижа Диана
САРКОФАГА ЗА ПОГРЕБЕНИЕ НА ТРАКИЙСКА ПРИНЦЕСА е биоенергетична медицинска камера за оздравителни и възкресителни процедури,а не погребален ковчег!Затова и службите на КГБ отмъкнаха саркофага от Перперикон за такива експерименти!
цитирай
3. bezistena - Само че в мръсни и нечистиви ръце ...
02.08.2013 04:20
Само че в мръсни и нечистиви ръце свещеното енергетично съоръжние си остава само безучастна скала-най-много за погребален ковчег за някой мераклия!Затова Орфей-Аватарното явяване на Бог Исус две хил.години пр.Н. е.,ни завеща:
В сърцето-крепост
с меча се не влиза-
там само песента
с Любов Прониква!
В понятието САРКОФАГ се съдържа кодираната информация,че той е енергетична медицинска камера,обслужвана от САР КО ФАГ=Сар Кая Бог=Кая Сар Бог=Жреца Цар Бог=Жрец Иса Борг-жреческият потомък на Иса Борха
село ДОЛНО ЧЕРКОВИЩЕ=Село на Чар Бок Ешуа и Диана
МОМИНА СКАЛА е СКАЛА на Мама(Мария Магдалена)-Богородично светилище,лекуващо безплодие чрез БАЕНЕ на тия разшифровки
МАДЖАРОВО крие също Богиня Диана Мария и Ежуа
Кажете на хората от с.БРЯГОВЕЦ,че те са жречески потомци на кръстника на селото им
Бърга Бог Ица=Бърг Бог Иса и Диана
Кажете на вашите археолози да знаят вече,че т.нар.ПОГРЕБАЛНИ НИШИ са мощни светилищни агрегати за целебна енергия и секретен сейф с истинския етнос на Исус:
ПОГРЕБАЛНА НИША=Бог Ешуа е Балгарин!
НИША=Ешуа
Вече Посветени опитайте да ги стигнете и се представите с милувка и целувка на СКАЛАТА.
ИВАЙЛОВГРАД=Богиня Диана Болгария
В местноста(МЕСТНОСТ=Исус и Диана Мат)ЧУЧУРАКА=ТШУТШУРАКА=Ешуш Трака и Диана, се намира светилище за лекуване на мъжко безплодие
НАМИРА СЕ=Мария и Иса
Осветете светилището ПОП МАРТИНОВА ДУПКА с молитвена благодарност,че ви се разкри,че тя не е СКАЛНА ГРОБНИЦА,а е СКАЛА НА Иса и Диана Борга-сиреч Тяхно светилище !
Дупка на ПОП МАРТИН=Дупка(Светилищна камера)на Бог и Богина Мария Диана

Носете Българския Флаг,свещички и вода от извор за освещаване по светилищата по посочената от нас технология.
Вземете си и камъчета от светилищата за Дистанционни за връзка със светилищата и за енергийна икона,акумулатор и генератор в дома ви.
Носете Любов в сърцата си и я раздавайте на другите и на светилищата!
Правете снимки и видео и ги качвайте в Нета за информация и насърчение на всички!

Благословени сте,Български Деца Божии!
цитирай
4. kadedaotidem - Тази екскурзия ще се провежда пе...
02.08.2013 14:26
Тази екскурзия ще се провежда периодично - следващата дата е 6 ,7,8 септември.При собствен транспорт с автомобил цената пада на 65 лева.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kadedaotidem
Категория: Туризъм
Прочетен: 80027
Постинги: 21
Коментари: 6
Гласове: 75
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031